(null)
(null)
(null)
(null)

I söndags firade vi denna fantastiske kille som fyllde 7 år. Kan verkligen inte förstå att vi har han i våra liv så länge. Det firades med Gotte hela dagen och även en tårtbit ( utan marsipan ) så vi hade två överlyckliga killar här hemma i söndags. 
 
Åh det är verkligen så kul att följa alla dessa små utvecklingar ens barn går igenom. Som jag nämde innan så tränar vi förfullt på att stå upp och att hon ska hitta balansen. Hon är väldigt nätt och försiktig av sig och tar gärna tid på sig. Hon fick dessa ( super snabba ) skorna i doppresent av en väninna och familj till mig. Båda deras pojkar lärde sig gå i samma modell, fast då i blått, så jag har höga förhoppningar på dessa skorna, haha.
 
 
Förresten, hur supersött är inte detta sett med igelkottar på från Lindex. Jag tycker verkligen att Lindex har en hel del fina barnkläder, dock är prislappen lite dyrare än både H&M och Zara. Detta settet gick på 199kr vilket inte är så farligt, enligt mig. Jag har faktiskt tröttnat helt och hållet på Newbie. Allt ser likadant ut mer eller mindre. Volangtightsen är de enda jag gillar ..
 
 
Denna lilla bönan börjar bli så stor nu. Hon har ännu inte börjat krypa men man ser att det börjar komma så smått. Vi tränar lite varjedag med att hon ska lära sig att stå själv, går sådär, men hon tycker det är såå roligt och får skrattanfall och slänger sig bakåt. Himla kärt, men inte så praktiskt haha. Hon har också börjat säga mamma, mitt hjärta smälter varje gång. Det komriktigt tydligt första gången i förrgår. Helt underbart!
 
Vi har tagit en runda ute i blåsten och kylan. Det är inte jätte kallt, 4 plusgrader, men den friska vinden gör att det blir iskallt. Gosa ner Elaliyah under filten och ångrade lite att jag inte tog hennes vinteroverall istället. Men hon var varm och go i denna fleecen med.