Idag har varit en lugn och skön dag. Jag och Elaliyah mötte upp Sandra för en liten fika och en liten shoppingrunda. Jag behövde nämligen en klänning för midsommar imorgon. Jag passade även på att köpa både byxa och skjorta till Tony. Så jag och mannen kommer faktiskt att matcha. Vi letade verklugen ÖVERALLT efter en liknande klänning till Elaliyah men det fanns verkligen inget. Så lillan kommer ha en vit klänning, lite synd faktiskt.
 
Lillan har bara tagit en massa powernaps idag så hon är lite smått gnällig nu och vägrar att somna. Så jag hoppas att hon sover gott hela natten. Viktigaste är at hon är go och glad imorgon nör vi ska iväg till hennes kusiner (tonys syster med familj). Hur ska ni fira midsommar?
 
Idag blev det lite kvällsgotte som grilad korv. Inget speciellt, men inte ofta man startar en grill för lite korv, men gott var det.
 
Jag vet inte om ni kommer ihåg att skrev innan att Elaliyah hade svårt att komma till ro i sin liggdel. Hon är rätt lättväckt så somnar hon i sin bilstol är det svårt att få henne att somna om i liggdelen. Det är lite småbökigt men det bröjar nog vända sig lite. Nu har hon faktiskt somnat två gånger i din liggdel och mitt hopp växer och växer. Jag har rullat ihop en filt och lägger hennes lilla kanin på varsin sida så hon ligger ordentligt ombonat och då kan hon somna. Hon behöver den extra tryggheten. Nu har hon även en snuttis i form av Tonys t-shirt (som för övrigt var en av hans finaste, haha) som jag har sovit i några nätter för att det ska dofta mig. Det är verkligen ett tips, hon sover så mycket bättre nu. Speciellt nätterna också. Nu sover hon ca 22-05 för lite mat sen somnar hon om igen till klockan 8-9. Otroligt skönt!