Hej vänner! Hoppas allt är bra med er. Med oss är det bra. Och även Kenzo. Tack fina ni för omtanken. Efter 5 timmar på akuten fick vi komma hem igen. Veterinären kunde inte riktigt lokalisera var Kenzo hade ont i frambenet. Han som normalt sett är världens pipsill sa inte ett ljud. Så han fick bara en spruta smärtstillande och en tid till ortopeden dagen därpå, igår. Nu är lillkillen bättre igen och han hade 'bara' landat fel när han hoppade ner från soffan. Vilken tur! 


Det har varit lite intensiva dagar med Elaliyah. Jag fick verkligen igen efter jag hade skrivit att hon sovit hela natten. De två senaste nätterna har hon sovit 2-3 timmar åt gången bara och vaknar vid 5.. Jag har verkligen försökt att sova med henne under dagarna också, just för att orka med nätterna. Vi får se hur denna natten blir. Jag har monkey i famnen nu och försöker natta henne. Hon har somnat men sover inte riktigt. Jag försökte precis lägga henne i vaggan men hon vaknade lika fort igen. Hoppas att hon snart ger med sig. Inget skrik och gnäll idag i alla fall. 

Imorgon har vi en heldag i Malmö. Ska bli så mysigt. Som jag har längtar efter denna dag! Nej ni, nu säger jag godnatt 💕

25 juli 2017

kenzo

kimora / kenzo

Usch ja. Då var det dags igen. Nu sitter vi i väntrummet på Helsingborgs djursjukhus med Kenzo. Jag har även mamma med mig. Kenzo hoppade ner från soffan, skrek och nu går han inte på ena frambenet. Hur kan denna lille kille ha sån otur? Mitt hjärta blöder så för honom. Nu ber vi verkligen för att det inte behövs ytterligare en operation för honom utom att det läker av sig själv och att han får lite smärtlindring så han inte har så ont. Lille Kenzo.


I morse vaknade jag av att lillan låg och pratade en massa med sig själv och när jag kollade på vad klockan var tog jag nästan ett glädjeskutt. 06:35. Trodde knappt det var sant. Det är första gången hon har sovit hela natten, 21-6:30. Dock vred hon sig lite vid 5-tiden men jag stoppade bara i nappen och sen somnade jag om efter ett liet toabesök ;)
 
Nu är klockan lite över 8 och hon har minsann somnat om igen. Det trodde jag verkligen inte. Jag känner mig rätt så utvilad och är lite mellan valet och kvalet om jag också ska somna om jag också, men är bara rädd att man blir tröttare. Hon kommer inte sova mer än 1-2 timmar nämligen. Tror mer att jag tar mitt morgonkaffe och fixar lite här hemma istället.
 
 
Vid lunch idag får vi besök av en väninna till mig och hennes dotter. Det ska bli otroligt mysigt att träffas igen och catcha upp lite. Vad har ni för planer denna tisdag? Kram på er!