Jag har precis ätit denna ljuvliga tallrik med mat och det var fruktansvärt gott så jag tänkte dela med mig hur jag gick till väga. Jag följer inga recept utan jag älskar att leka med kryddorna jag har i köket.
 
Kalkonbröst.
~ La kalkonbröstfilé (färsk från Ingelsta Kalkon) i en whiskymarinad i minst en timme. (två filéer och en påse marinad)
~ Stekte först i ugnen på 175 grader i 30 minuter. Sen i stekpannan på medelvärme, 6 minuter på varje sida.
 
Ungsrostad nypotatis med honungstopping.
~ Delade nypotatisen i 4 bitar. Kryddade med salt, peppar och toppades med flytande honung.
~ I ugnen 175 grader (var inne samtidigt med kalkonen) i 30 minuter, sen ytterligare 12-15 minuter på 220 grader.
 
Inga som helst svårigheter bara gudomligt gott!
Matilda Berlin

Guuu så gott! Då var middagen imorgon planerad ;)

Svar: Oh vad kul! Hoppas det smakar :)
Sahra Segerberg

Heléna

Så gott det ser ut och låter! Tack så mycket för tipset och recept :D

Svar: Det var så lite! :)
Sahra Segerberg

a n n i k a

Gott!

Svar: ja det var det verkligen :)
Sahra Segerberg

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress