Idag kom mannen hem med en helt magisk bukett med blommor och jag blir fortfarande helt mållös varje gång han gör något extra fint för mig. Han är den mitt liv kretsar runt och som gör att jag vaknar upp varje morgon med ett leende på läpparna och fjärilar i magen.
 
Kärlek när den är som bäst! ♥

Jag har precis ätit denna ljuvliga tallrik med mat och det var fruktansvärt gott så jag tänkte dela med mig hur jag gick till väga. Jag följer inga recept utan jag älskar att leka med kryddorna jag har i köket.
 
Kalkonbröst.
~ La kalkonbröstfilé (färsk från Ingelsta Kalkon) i en whiskymarinad i minst en timme. (två filéer och en påse marinad)
~ Stekte först i ugnen på 175 grader i 30 minuter. Sen i stekpannan på medelvärme, 6 minuter på varje sida.
 
Ungsrostad nypotatis med honungstopping.
~ Delade nypotatisen i 4 bitar. Kryddade med salt, peppar och toppades med flytande honung.
~ I ugnen 175 grader (var inne samtidigt med kalkonen) i 30 minuter, sen ytterligare 12-15 minuter på 220 grader.
 
Inga som helst svårigheter bara gudomligt gott!
 
Igårkväll bjöd jag hem mina underbara tjejer till en spontan tjejkväll och det var hur trevligt och mysigt som helst. Jag gjorde även en otroligt god drink som slank ner hur fort som helst. Halva sällskapet körde och en är gravid så jag gjorde faktiskt den alkoholfri, därför vodkan står fint bredvid, haha. Jag kommer dela med mig av receptet. Så håll utkik!